17 Grudzień 2018
Nawigacja
Ankieta
Czy jesteś za nagraniami z przepisami.

Tak! Świetny pomysł!

Nie wyobrażam sobie tego.

To jakaś pomyłka?

Nie mam zdania.

Facebook
Aktualnie online
Gości online: 1
Licznik Odwiedzin
Jesteś 1,835,892 fasolką na tej stronie
Reklama
GOK Gródek nad Dunajcem

Statystyki reklamowe
Jaś na słodko
Składniki:
    - 2 szklanki ugotowanej fasoli Jaś,
    - 3 łyżki miodu,
    - 2 łyżki soku z cytryny
    - sól.

Sposób przyrządzania:

Podgrzany miód wymieszaj z sokiem z cytryny. Ciepłym sosem polej ciepłą fasolę. Posól. Potrawę możesz też przygotować inaczej: fasolę odcedź gdy jeszcze jest twarda. Wymieszaj ją z 2 łyżkami masła, 3 łyżkami miodu i szczyptą soli. Wsyp do żaroodpornego naczynia i zapiekaj pod przykryciem przez ok. 40 min. w średnio gorącym piekarniku. Przed podaniem skrop cytryną.

Smacznego!
Napisane przez Kamilz911 dnia 15.02.2012 15:28:35 13290 czytań · Drukuj